A Touch for Light

Light up your Life
 

Aanbod:

Lifecoach

Als je je leven op dit moment als zwaar ervaart, je voelt je gewoon niet als jezelf, of je ervaart alles als een sleur. Dan help ik als Lifecoach om een inzicht te krijgen in wat voor jou de beste manier is om weer plezier te hebben, je stress te verminderen en weer te genieten van leuke dingen.

Massage

Als je eens jezelf wilt verwennen, tijd nemen voor jezelf, ontspannen, dan is een massage een weldaad voor lichaam en geest. heerlijke aromatische oliën prikkelen je zintuigen en werken dieper in op je lichaam.  Tijdens zachte muziek en aanrakingen op een respectvolle wijze kun je even wegdromen.  

Healing of Afstandhealing

Een healing met Universal White Time is een ervaring op zich. In White Time bevinden zich alle mogelijke kleuren en tijdseenheden. Op deze manier is het mogelijk om de klacht waar jij last van hebt aan te pakken bij de bron. Tijdens een Universal White Time healing wordt teruggegaan naar het moment net vòòr het ontstaan van de klacht. Ook een healing aanvragen op afstand behoort tot de mogelijkheden.

Workshops en Cursussen

Wil je verder in je ontwikkeling, heb je gesnuffeld aan Spiritualiteit en ben je benieuwd geworden hoe dit nu in jouw leven toegepast kan worden.. Kijk dan eens bij cursussen of op de kalender.

Tot gauw!

Viviane.