A Touch for Light

Light up your Life
 

Informatie over de Behandelingen:

Wat doen we precies?

we zullen aan de hand van een begin gesprek duidelijk gaan stellen, wat er nodig is om je te helpen groeien. Door mijn mediamieke gaven en contacten met Engelen, Meesters en het Universum, zal een plan op gemaakt worden waarmee wij samen aan de slag kunnen. Want de nadruk bij onze begeleiding is altijd dat we samen werken. jij bent immers degene die verantwoordelijk is voor jouw eigen levensloop. Dat is iets waar we altijd van uitgaan. Wat er ook met jou op dit moment van je leven gebeurd, jij kunt dit veranderen.

Hoe we dat doen, is met behulp van verschillende middelen, jou helpen maar ook de hulpmiddelen aanreiken voor jezelf om hier verder mee te kunnen.


Uitleg van de verschillende onderdelen:

Wat houdt het in, waar kan het jou mee helpen en hoe gaan we te werk?

Energetische Ondersteuning:

Een chakra is een wiel in een wiel in een wiel... Het woord chakra komt uit het Sanskriet en betekent wiel od schijf. Chakra's worden ook wel de poorten van het bewustzijn genoemd. We hebben 7 belangrijke chakra's die langs de ruggengraat liggen. Dit zijn de hoofdchakra's, want er zijn door het lichaam heen nog meer bijchakra's bv. in beide handpalmen en op de oren.

De chakra's zijn verbonden met de endokriene klieren en het zenuwstelsel. Dit betekend dus dat de endokriene klieren en het zenuwstelsel met elkaar in wisselwerking staan. De chakra's zijn samengesteld uit symbolische patronen en houden verband met onze lichamelijke en mentale programmering. Hiermee bepalen de chakra's ook welke ervaringen wij opdoen en welke energie door de verschillende chakra's wordt aangetrokken. Ieder mens is uniek, juist door de uniciteit van zijn/ haar chakra's. Er zijn wel bepaalde overeenkomsten bij mensen onderling te benoemen. Omdat de cultuur, onze opvoeding, onze lichamelijke gesteldheid en de informatie uit vorige levens een belangrijke rol spelen in het totaal plaatje. Hierbij horen dan ook zeker de algemene menselijke ontwikkelingsinvloeden, door de geschiedenis heen.

Als je inzicht hebt in hoe de chakra's bij jezelf functioneren, dan weet je waar je op moet letten, wat je moet afleren en wat je verder kunt ontwikkelen. Zo vindt er een continue beïnvloeding plaats van de chakra's binnen jouw eigen functioneren als mens in relatie tot de omgeving waar je leeft. Ze regelen de endokriene klieren, beïnvloeden de omzetting van spirituele energie in het lichamelijke leven, waarbij de chakra's ook beïnvloeding ondervinden vanuit het Universum.

Een gebrekkig functionerend Chakra is van invloed op het hele mens zijn. Indien bijvoorbeeld het hartchakra gesloten is, kan de mens niet meer goed doorvoelen en durft niet te houden van.... Staat dit chakra steeds open dan kan dit voor de persoon een te grote emotionele belasting betekenen, omdat hij/zij alles voelt en zich niet genoeg kan beschermen tegen de invloeden van buitenaf. Een blokkade van een chakra heeft ook direct invloed op het eronder en/ of erboven liggende chakra. Bij Energetische ondersteuning wordt eerst gekeken welke chakra's open of gesloten zijn, daarna worden deze geopend met behulp van energie en eventueel kruiden stempels. Omdat chakra's verbonden zijn met de 7 lagen van het auraveld om iedereen, wordt bij deze manier van ondersteuning ook de aura bekeken en als het nodig is, wordt deze meegenomen in de sessie.Tevens is de mogelijkheid om een cursus: " Chakra's en Aura Balanceren" te volgen, waar dieper op iedere chakra en diens werking en de aura wordt ingegaan.


 Medium Consulten:Bach Bloesem Remedies voor mens en dier:


Energetische  Ondersteuning:


Meditaties:


Engelenconsulten:


Universal White Time en de Wand der Kennis (Board of Knowledge)


Te Volgen Cursussen :

  • Ontmoeting met je Geleidegids:
  • Mediteren
  • Engelenkaarten leggen en verklaren:
  • Spirituele Bewustzijn, wat is het en hoe ontwikkel je dat?
  • Aura en Chakra's balanceren:

 

Nieuws

Over de consulten en cursussen kun je altijd informatie opvragen.

Als je een van de hierboven vermelde cursussen wilt volgen, neem dan even contact met me op. We kunnen dan zien welke data voor jou mogelijk zijn.Cursus data:

Feed

20-09-2017

Informatie - avond over Mediumschap en UWTH

Op deze avond zal informatie gegeven worden over White Time Healing en de opleiding. Ook zal worden verteld over andere cursussen zoals Mediumschap. Wat verder gaat gebeuren is een verrassing. De avond begint...   Meer